Alimabeauty’s kleurlenzen met rand

Updated: May 23, 2019

Alimabeauty verkoopt ook kleurlenzen met een rand (edge). Dit wil zeggen dat deze lenzen om het uiteinde een duidelijk donker randje hebben, wat een erg mooi effect kan geven op je ogen. In dit blogbericht willen we je graag meer informatie geven over dit type kleurlenzen. We verkopen deze kleurlenzen met rand in vier verschillende kleuren, namelijk groen, bruin, hazel en grijs.


Groene kleurlenzen met rand

Onze Edge lenzen in de kleur green zullen je ogen een groene kleur geven met een donkere rand.


Bruine kleurlenzen met rand

Onze Edge lenzen in de kleur brown zullen je ogen een donkerbruine kleur geven met een donkere rand. Ideaal voor wanneer je lichte ogen hebt en donkerbruine lenzen wilt proberen!


Hazel kleurlenzen met rand

Onze Edge lenzen in de kleur hazel zullen je ogen een bruine kleur geven met een donkere rand.


Grijze kleurlenzen met rand

Onze Edge lenzen in de kleur gray zullen je ogen een licht grijze kleur geven met een donkere rand.


Over de Edge Collection

Deze kleurlenzen met rand bieden UV-bescherming. Dit houdt in dat ze de gezondheid van de pupillen beschermen. De lenzen isoleren het ultraviolet licht effectief, waardoor je ogen beter beschermd zijn. Verder hebben ze een comfortabel smooth design. De lenzen blenden goed met je natuurlijke oogkleur en hebben een kleine pupil, wat een realistische look geeft. Deze jaarlenzen zijn 6 tot 12 maanden bruikbaar en dekken een volledige 100%.


Specificaties

De specificaties van bovenstaande lenzen zijn allemaal hetzelfde, namelijk: Water inhoud: 40% Materiaal: copolymer hydrogel Basis curve: 8.6 mm Diameter: 14.5 mm Gebruiksperiode: 6 tot 12 maanden Verpakking: 1 paar (2 lenzen) afzonderlijk verpakt in een flesje + 1 lenzendoosje


Nazorg

  1. Was je handen zodat je geen vuil of bacteriën op de lenzen overbrengt.

  2. Haal de lenzen uit de blisterverpakking en reinig ze met all in one lenzenvloeistof voor zachte lenzen. Haal alleen de lenzen uit de verpakking. De vloeistof die in de verpakking van de lens zit kun je weggooien. Plaats de lenzen in het midden van je handpalm met een paar druppels lenzenvloeistof en wrijf de lenzen schoon met je vingers.

  3. Spoel de lens opnieuw met lenzenvloeistof om losgekomen vuil te verwijderen.

  4. Plaats de lenzen in een schone lenzenhouder en vul het met verse lenzenvloeistof. De vloeistof doodt de bacteriën op de lenzen.

  5. Laat de lenzen minimaal 24 uur in de lenzenvloeistof zitten voordat je de lenzen voor de eerste keer gebruikt.

  6. Vervang de lenzenvloeistof in de houder na elk gebruik van de lenzen. Als je de lenzen niet gebruikt kun je de vloeistof om de 6 dagen vervangen.


Welke kleurlenzen met rand zou jij wel eens willen uitproberen? Tips: de namen van de lenzen linken door naar de productpagina's, als je erop klikt! :)

0 views

Free Shipping Over €30 in Europe. Orders will be dispatched in 24 hours.

JOIN OUR NEWSLETTER AND GET 10% OFF YOUR FIRST ORDER

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

PAYMENT METHODS

© 2020 by ALIMABEAUTY NETHERLANDS.