Je oogkleur veranderen? Probeer kleurlenzen!

Updated: May 23, 2019

Iedereen vraagt zich wel eens af hoe een andere oogkleur bij zichzelf eruit zou zien. Je kunt natuurlijk je selfies bewerken en zo je oogkleur veranderen. Maar nog leuker en gemakkelijker is natuurlijk om in het echte leven je oogkleur te veranderen; en dit kun je doen door eens kleurlenzen te dragen!


Het veranderen van je oogkleur kan ervoor zorgen dat je een compleet nieuwe uitstraling, ofwel, look krijgt. Dit zeker als je van een donkere oogkleur naar een lichte oogkleur gaat of andersom. Ik heb zelf een erg lichte oogkleur en door de bruine kleurlenzen van Alimabeauty te dragen, leek ik een compleet ander persoon! Ook kon ik met deze donkere ogen donkergekleurde lippenstift gaan dragen, terwijl dat bij mijn lichte ogen nooit zo mooi stond.


Alimabeauty verkoopt een hoop verschillende soorten kleurlenzen. Deze zien er allemaal erg natuurlijk uit – niemand zal opmerken dat je eigenlijk contactlenzen in hebt! Als je normaal gesproken doorzichtige lenzen op sterkte draagt, biedt Alimabeauty ook mogelijkheden voor het aanschaffen van kleurlenzen op sterkte. Ideaal dus! 😉Welke kleurlenzen passen bij mij?

Alle kleurlenzen die Alimabeauty verkoopt, zijn daglenzen. Dit houdt in dat je ze er ’s avonds uit moet halen. Welke lenzen het beste bij je passen, ligt er natuurlijk aan wat je met kleurlenzen wil bereiken. Als je lichte ogen hebt en een subtiele verandering wil, moet je gaan voor kleurlenzen die je oogkleur versterken. Ditzelfde geldt natuurlijk voor het versterken van de natuurlijke kleur van donkere ogen. Dit soort lenzen zijn vrij doorschijnend. Als je van jezelf al hele donkere ogen hebt, moeten we je teleurstellen. Helaas zie je de kleur van doorschijnende lenzen dan simpelweg niet. ☹


Als je een donkere oogkleur hebt of je je eigen oogkleur helemaal wil veranderen, kun je ervoor kiezen kleurlenzen met een ondoorzichtige tint aan te schaffen. Deze lenzen zijn minder of helemaal niet doorzichtig en kunnen de gehele kleur van je ogen veranderen. Alimabeauty biedt deze kleuren aan in natuurlijke kleuren zoals bruin, grijs, groen en hazel (goudbruin). Andere webshops bieden ze aan in onnatuurlijke kleuren, zoals bijvoorbeeld rood en wit.


Let op: Het is natuurlijk hartstikke leuk om te beginnen met het dragen van kleurlenzen voor het veranderen van je oogkleur. Wel is het van belang je kleurlenzen goed te onderhouden. Lees in dit artikel wat de beste manier is om je lenzen te verzorgen en te bewaren.


Nu zijn wij benieuwd! Welke oogkleur heb jij momenteel en welke kleur zou jij graag eens willen uitproberen?

0 views

Free Shipping Over €30 in Europe. Orders will be dispatched in 24 hours.

JOIN OUR NEWSLETTER AND GET 10% OFF YOUR FIRST ORDER

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

PAYMENT METHODS

© 2020 by ALIMABEAUTY NETHERLANDS.