Je serums 80 x beter laten opnemen in huid met de hydraneedle!

Updated: May 23, 2019

Dermapen, dermastamp, hydraroller, hydraneedle.. Dit zijn allemaal verschillende apparaten met een gemeenschappelijke eigenschap: naalden. Maar wat doen deze naalden voor de huid en hoe gaat dat in zijn werking? Eén van de producten die je aan kunt schaffen op onze webshop is de hydraneedle. De naam zegt het al, het is een product met naalden die de huid hydrateert. De hydraneedle zorgt ervoor dat serums vele malen beter worden opgenomen in de huid.

De hydraneedle is geweldig om serums en cocktails diep in de huid in te laten absorberen. Door de naalden in de hydraneedle wordt de huid gestimuleerd om meer collageen te produceren, voor een stevigere en strakkere huid. Na een behandeling krijgt de huid een frisse en mooie uitstraling.


De hydraneedle bevat 20 titanium naalden van 0.5 mm. De hydraneedle bevat een kop met naalden en een ampul. In de ampul kun je een serum naar keuze inbrengen. Hierna kun je met deppende bewegingen de hydraneedle met het serum aanbrengen op de huid. Terwijl het serum terecht komt op de huid maakt de hydraneedle openingen in de huid. Dit zorgt voor een betere opname van huidverzorgingsproducten. Maar ook voor:

1. Versteviging van de huid en vermindering van grove poriën. De cellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefsel vezels te produceren. Na enkele hydraneedle behandelingen zul je merken dat de huid steviger en gladder wordt. Ook zullen littekens en fijne lijntjes geleidelijk verminderd worden.

2. Vernieuwing van de huidcellen. De celdeling krijgt een enorme boost waarbij oude huidcellen worden vervangen door nieuwe huidcellen. Dit proces wordt met een hydraneedling behandeling versneld. Hierdoor komen er minder snel nieuwe verstoppingen in de huid (acne).

De hydraneedle in de 0.5 mm variant is geschikt voor rondom de ogen en op de rest van het gezicht. Ook is het geschikt om op de hoofdhuid gebruikt te worden voor het stimuleren van de haargroei. Het is zowel geschikt voor thuis- als voor salongebruik Je kunt de behandeling 1 keer in de 3 weken uitvoeren.


Features:

  • 20 titanium naalden

  • 0.5 mm naalden

  • Herbruikbaar

  • Verfijnt fijne lijntjes en rimpels door de produceren van collageen en elastine

  • Vervaagt littekens op de huid

  • Verminderd hyperpigmentatie

Gebruiksaanwijzing 1. Reinig je handen en gezicht. 2. Dompel de hydraneedle in minimaal 70% alcohol voor 5 minuten zodat de hydraneedle klaar is voor gebruik. 3 Plaats 1 ml van het gewenste serum in het flesje van de hydraneedle (tot de streep) 4 Breng de kop aan op het flesje en schud het voorzichtig 5 Nu kun je beginnen met de behandeling! Breng de hydraneedle met deppende bewegingen aan op de huid. 6 Na de behandeling is het belangrijk de huid te beschermen met een SPF crème.

Wat is jouw favoriete serum die je zou willen uitproberen met de hydraneedle?

0 views

Free Shipping Over €30 in Europe. Orders will be dispatched in 24 hours.

JOIN OUR NEWSLETTER AND GET 10% OFF YOUR FIRST ORDER

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

PAYMENT METHODS

© 2020 by ALIMABEAUTY NETHERLANDS.