Nieuw in het assortiment! Professionele schoonheidsproducten voor jouw huid.

Alimabeauty heeft sinds heden een nieuw merk in het assortiment: Dermasyis. Dit is een dermatologisch merk met schoonheidsproducten voor professioneel gebruik. Zie hieronder een aantal van onze nieuwe producten en wat ze voor jouw huid kunnen betekenen.


Dermapen behandeling

De Dermapen van het merk Dermasyis is nu ook verkrijgbaar bij Alimabeauty. Deze tool wordt gebruikt om dermapen behandelingen uit te voeren op de huid. De pen bevat 12 naalden die met een hoge snelheid door de huid heen gaan. Wanneer er dan een serum of een ampul wordt aangebracht op de huid kan deze optimaal zijn werking doen in de huid. Met de dermapen wordt de huid als het ware “beschadigd” met mini gaatjes waardoor de huid juist collageen aanmaakt en er nieuwe huid wordt gegenereerd. Hierdoor worden poriën kleiner, littekens verdwijnen en de huidstructuur wordt fijner. De naalden van de dermapen kunnen worden versteld van 0.25 mm tot 2 mm. Na 1 mm is het alleen geschikt voor professioneel gebruik.

Hydraneedle


De Hydraneedle is een lege ampul met 20 naalden waar je een serum of ampul naar keuze in kunt zetten. De hydraneedle heeft naalden van 0.5 mm. Wanneer de hydraneedle met tappende bewegingen op de huid wordt aangebracht zorgt dit ervoor dat het serum diep in de huid terecht komt. Hierdoor zal jouw serum 80 x beter haar werking kunnen doen in de huid. Wil je dus een optimaal effect behalen met jouw gezichtsverzorging? Gebruik dan de hydraneedle.


Vitamine C serum


Vitamine C serum van Dermasyis is een whitening serum wat je huid verlicht en het weer een gezonde glow geeft. Door de whitening eigenschappen worden littekens op de huid verlicht en krijgt de huid een even toon. Het serum bevat Vitamine C en Vitamine E en is sterk hydraterend en verzachtend voor de huid.Hyaluronzuur serum

Een antiaging serum dat bloedcirculatie in de huid stimuleert. Het hyularonzuur verbeterd de elasticiteit van de huid en verminderd rimpels. Dit serum bevat sebal minor fruit extract en zit vol met antioxidanten voor de voeding van jouw huid. Geschikt voor de droge huid en de huid die hydratatie nodig heeft.SPF crème

Onze SPF crème met factor 50 van het merk Dermasyis beschermt tegen UVA en UVB-stralen. Het bevat Vitamine C en E die fungeren als sterkte antioxidanten, hierdoor is er een nog betere bescherming tegen de zon. Ook bevat het panthenol en watermeloen extract voor een hydraterende en kalmerende werking. Het is erg belangrijk de huid dagelijks in te smeren met een SPF crème om huidbeschadigingen en huidveroudering te voorkomen. Wist jij dat 90% van de rimpels worden veroorzaakt door de zon?

Lifting oog crème


Deze oogcrème geschikt voor de verouderde huid zit vol met fruitextracten en antioxidanten. Het bevat o.a. druivenolie, Vitamine E en Cafeïne voor een frisse en verlichtte blik. Ook bevat het hyaluronzuur en collageen om de huid te voeden en te verjongen.

Brightening oog crème

De brightening oog crème is geschikt voor alle huidtypes en bevat een antioxidanten complex. Het extract van de glidkruid verlicht en verzacht de huid onder de ogen. Hyaluronzuur en collageen versterken en hydrateren de huid. Vitamine B5 stimuleert de aanmaak van collageen in de huid en Elastine zorgt ervoor dat de elasticiteit van de huid wordt verbeterd.

Fruitzuur peeling

Deze milde peeling is de perfecte methode om jouw huid onder controle te houden. Het verwijderd intensief dode huidcellen en zorgt ervoor dat je acné minder snel terug komt. Het heeft een exfolierende en verlichte werking op de huid. De peeling bevat een mix van Vitamine A, B, C, E en fruitzuren


Collageen ampullen


Deze ampullen bevatten 100% collageen wat ervoor zorgt dat rimpels en andere tekenen van huidveroudering worden verminderd. Het verfijnd ook de huidstructuur en geeft een verhelderend en hydraterend effect op de huid. Je kunt de ampullen voor het beste resultaat gebruiken met onze dermapen of hydraneedle. 1 ampul is genoeg voor 1 behandeling. In de verpakking zitten 10 ampullen.

Moisturizing ampullen

Deze moisturizing ampullen vatten hyularonzuur voor een intense voeding van de huid. Het zorgt ervoor dat er nieuwe huid wordt gegenereerd en bevat collageen voor een strakkere huid. Je kunt de ampullen voor het beste resultaat gebruiken met onze dermapen of hydraneedle. 1 ampul is genoeg voor 1 behandeling. In de verpakking zitten 10 ampullen.


Rubber maskers

Onze rubbere algenmaskers bevatten geen échte rubber maar hebben wel het effect van een rubber masker op de huid. Hier zijn er momenteel twee varianten van verkrijgbaar, het hyaluronzuur algen masker en het lifting algen masker met hibiscus. Perfect na een gezichtsbehandeling voor wat extra verzorging. Welk nieuw product zou jij willen uitproberen?

0 views

Free Shipping Over €30 in Europe. Orders will be dispatched in 24 hours.

JOIN OUR NEWSLETTER AND GET 10% OFF YOUR FIRST ORDER

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

PAYMENT METHODS

© 2020 by ALIMABEAUTY NETHERLANDS.