Wat doet een jade steen met jouw huid?

Jade rollers en guasha stenen zijn dé nieuwe tools op het gebied van gezichtsverzorging. Het is een coole, eenvoudige manier om de natuurlijke schoonheid van je huid te verbeteren.


De geschiedenis van de jade roller

De oorsprong van de jade roller ligt in de Chinese geschiedenis. Deze tools werden vroeger gebruikt door de hogere elite om de huid jong en egaal te houden, Het werd ook wel de `Stone of heaven` genoemd vanwege de vele voordelen. In de oudheid werd het vanwege de koelende eigenschappen van de jade steen door de Maya stam en de Egyptenaren gebruikt bij massages voor spierontspanning

Wat doet het nu met je huid?

Waarom gebruiken mensen de jade roller nu op hun gezicht? De Jade is een van nature koele steen, en het gebruik ervan op jouw gezicht kan echt een verschil maken.

Jade rollers werken op vrijwel dezelfde manier als een massage. Door zachtjes het weefsel en de spieren te laten ontspannen en door het vrijlaten van gifstoffen in de huid. Het resultaat is een strakkere en heldere huid, een egalere toon en een afscheid aan wallen onder de ogen.

Verminder zwellingen en wallen

In je lichaam zijn de lymfeklieren voortdurend aan het werk om gifstoffen te verzamelen en af te voeren uit het lichaam. Soms zorgen de overmatige blootstellingen in het hedendaagse leven ervoor dat de lymfes overweldigd raken waardoor ze meer gifstoffen vasthouden dan ze zouden moeten. Door het gezicht te masseren met een jade roller worden de lymfeklieren gereactiveerd om het proces weer in beweging te krijgen. Dit helpt bij de algehele circulatie in het gezicht en het verminderen van wallen, bijvoorbeeld onder de ogen. De jade roller is zo effectief dat het zelfs gebruikt kan worden bij opgezwollen enkels!

Haal meer uit je producten!

Naast het verbeteren van de bloedsomloop en het verminderen van wallen, zijn jade rollers een geweldige manier om meer uit je huidverzorgingsproducten te halen. Het aanbrengen van crèmes en serums op de roller zorgen voor een maximale absorptie door de huid.

Hoe gebruik je een jade roller?

1. Bewaar de roller in de koelkast voor een verkoelend effect 2. Start met een schone en droge huid 3. Indien gewenst kun je jouw crème of serum aanbrengen op de roller. 4. Start in het midden van je voorhoofd met het grote uiteinde van de roller. Beweeg de roller naar de wenkbrauwen toe en dan terug naar de haarlijn. 5. Blijf dit proces herhalen op de rest van je gezicht, start met het rollen vanuit het midden naar buiten toe.


6. Je kunt de kleine uiteinde van de roller gebruiken voor je ogen, gebruik hierbij lichte druk op de huid. 7. Voeg geleidelijk meer druk toe aan de buitenste kanten van het gezicht. Hiermee vervoer je de afvalstoffen naar buiten.


Heb jij ooit gebruik gemaakt van een jade roller? Wat is jouw ervaring?

0 views

Free Shipping Over €30 in Europe. Orders will be dispatched in 24 hours.

JOIN OUR NEWSLETTER AND GET 10% OFF YOUR FIRST ORDER

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

PAYMENT METHODS

© 2020 by ALIMABEAUTY NETHERLANDS.